Uusi viikko on aluillaan

Maanantait tarkoittavat usealle ryhtiliikettä arjessa.
Lataamme paljon odotuksia ja tavoitteita uudelle viikolle:
 
– tällä viikolla syön hyvin
– muistan juoda
– liikun joka päivä
 
Sunnuntaina saatamme huomata, että Hups! Viikko meni ja asiat jäi tekemättä.
Kuulostiko tutulta? Tästä ei kannata masentua.
 

Ongelma yleensä on , että tavoitteita laitetaan liikaa ja niille ei tehdä käytännön toteutukseen kunnon suunnitelmaa , samoin työkalut toteutuksesta puuttuvat.

 

Nyt haluankin antaa vinkin:

-> tee vain yksipäätös, jonka aiot muuttaa tällä viikolla. (esim. syön välipalan iltapäivällä)
-> mieti jo valmiiksi kuinka toteutat sen: mitä aiot syödä? mitä raaka-aineita tarvitset kaupasta kotiin, milloin valmistat välipalan?
-> Nyt alkoi jo ahdistaa työnmäärä. Tällöin mieti mitä tämä pieni muutos vaikuttaa sinuun ja ympäristöösi:
Iltapäivän välipala antaa sinulle energiaa niin, että jaksat matkustaa töistä kotiin hyvillä mielin ja hermosi ei pala liikenteessä. Kotona jaksat valmistaa aterian koko perheelle ja lapsen kuraiset vaatteet eivät vedä herneenpalkoa nenään poikittain. Samoin annoskoot pysyvät maltillisina niin päivällisellä kuin iltapalalla. Samoin aineenvaihduntasi on pysynyt kokonajan liikkeellä ja oma pää virkeänä kun sokeritasapaino on psynyt tasapainossa. Eli se 10 minuutin valmistelu ja pohdinta on vaikuttanut niin sinun kuin lähimmäistesi iltaan positiivisesti.
 
Lisätsemppiä näihin muutoksiin haluan luoda kertomalla teille Heidin tarinan.
 
Kivaa alkavaa viikkoa toivotellen Jonna
 

” Asiakastarina:

 
Haasteenamme alussa oli painonhallinta eli tuttu jojoilu, samoin ne kuuluisat vatsamakkarat ja toki kaivattiin lisää vireyttä arkiseen tekemiseen.
 
Yksilövalmennusaika oli lyhyt 3 kuukautta, josta yhden kuukauden Heidi vietti ulkomailla lomaillessa. Silti muutos on melkoinen, joka ollaan tässä ajassa saatu aikaiseksi.
 
Tässä alla Heidin ajatuksia valmennuksesta.
 
” Nyt mun on ihan pakko tuulettaa ja uskoa sun mittanauhaa! Olin ostanut aiemmin satasen farkut, niin ihanat mutta niiiiiiin pienet. Säästin niitä kaapissa jos vaikka mahtuisin niihin joskus.
Kokeilin farkkuja ja NE MAHTU eikä edes olleet liian ängetyn näköiset! Aikaisemmin en saanut niitä kunnolla ylös asti. Olen niiiin onnellinen!
 
Alkuun yllätyin siitä, kuinka pienellä liikunnan muutoksella tuloksia tapahtui (olinhan siis epäsäännöllisen säännöllisesti kuitenkin lenkkeillyt, saleillut jne) ja salillakin riittää muutamat jutut tuottamaan tulosta, kun ne tekee oikein.
 
Olen onnellinen että olet opettanut minulle uusia ruokailujuttuja . Nyt olen innostunut tutkimaan vaihtoehtoja, gluteenittomia, vegaanisia ja kaiken maailman terveellisempiä juttuja.
 
Yhteiset treenit on olleet oikein opettavaisia. Kunnolla hinkattu jotain liikettä, että se menee oikein, jos ei ekalla kerralla niin joskus ainakin.
 
ja kiitos kaikesta palautteesta mitä olen saanut sinulta, osaan vastaanottaa negatiivisetkin palautteet, mutta sinulta saadut positiiviset palautteet tuottavat kyllä hedelmää, aina sitä omaa onnistumista ei itse näe.
 
Wuhuu, mä oon tosi onnellinen tästä matkasta!!! Ja sanottakoot vielä, että olen myös oppinut olemaan armollisempi itselleni esim. syömisen suhteen, jos tulee repsahdus, en lannistu vaan palaan ruotuun!
Kiitos!! ”
 
Valmentajan näkökulmasta Heidin kanssa on homma ollut hallussa koko ajan ja matka etenee edelleen upeasti. Nälkä kasvaa syödessä toisin sanoen.
 
Lähdimme liikkeelle yksilövalmennuksesta ja nyt Heidi jatkaa vahvaa etenemistä ryhmävalmennuksen puolella.
 
Takataskussaan hänellä on nyt hyvät tiedot omasta kehonliikkeestä; tiedämme omat vahvuudet ja heikkoudet. Heikkouksia karsitaan ja vahvuuksia hyödynnetään. Toisin sanoen liikkuvuudet ovat kehittyneet merkittävästi , samoin voimatasot kasvaneet ja kehonhallinta uusissa sfääreissä. Kirsikkana kakun päällä on sporttinen ja pirteä ulkoinen habitus. Aika mukavalle siis näyttää. ”
 
Kiitos Heidille hyvästä työstä ja tästä jatketaan!

Syväkyykky nyt

 

Jonna

 
Mikäli kiinnostuit valmennuksistamme niin ota yhteyttä
 
jonna@jwtraining.fi
 
paikkoja vapaana seuraavasti:
 
crostraining-ryhmä sunnuntaisin
 

kuntonyrkkeilyryhmä keskiviikkoisin

JAA KAVERILLE:

Tilaa ilmainen JW Training -reseptivihkonen!

You have Successfully Subscribed!