Ryhmäliikunta-aikataulut

Syksy 2017 (14.8.-15.12.)

 

Treenit pidetään Veikkolassa Teollisuustie 15 

Hinnasto:
Kertamaksu 12 €
10 x treenikortti 99 € (ei aikarajaa, ei henkilökohtainen. Voit ostaa vaikka kaverin kanssa yhdessä)

 

Varaa aika ryhmäliikuntaan

Lasten liikunta

Tuntikuvaukset

Syvävenyttely

Syvävenyttely on tunti, jolla parannetaan lihastasapainoa venyttäen kiristyviä ja virheasentoja aiheuttavia lihaksia sekä vahvistaen kehon syviä tukilihaksia. Kaikki harjoitukset tehdään keskittyen ja hengityksestä tukea ottaen. Venytysten kesto ja venytystekniikka voivat vaihdella tuntikohtaisen tavoitteen mukaan. Syvävenyttelyssä käytämme apuna foamroller-rullaa, fasciapalloja sekä Qua-sha-krapoja. Opit samalla kuinka hyödynnät näitä loistavia kehonhuolto välinettä myös kotiharjoittelussa.

Pilates

Kehonhallintaan ja pilatekseen pohjautuva tunti. Alkulämmittelyssä tehdään liikkuvuutta lisääviä liikkeitä ja lihaskunto-osuudessa keskitytään keskivartalon vahvistamiseen pilates- ja kehonhallintaliikkein. Lopussa rauhalliset venytykset. Tunnilla liikutaan paljain jaloin. 
Mukaan tarvitset juomapullon, hikipyyhkeen sekä oman jumppa-alustan.

Kahvakuula

Tunnilla työskennellään kahvakuulien ja kehonpainoharjoitteiden parissa. Kahvakuulatunnilla treenaat yhden lihaksen sijasta useaa lihasryhmää kerralla! Tunti koostuu lämmittelystä, tekniikkaharjoitteista ja liikepattereista. Tunti on tehokas, mutta se ei sisällä askellusta tai koreografiaa. Tunti tukee loistavasti peruskuntosaliharjoittelijaa sekä kestävyysliikkujaa. Tällä tunnilla haastat lihaskestävyyttä, etttä rakennat voimaa. Mukaan tarvitset juomapullon, hikipyyhkeen ja jumppa-alustan.

TIMMix-tunti

Timmix-tunti on tehokas ja hikinen intervallitunti. 
Tunti koostuu helpoista tanssillisista, sykettä kohottavista tanssiaskeleista, tehokkaista niska-hartiaseudun aineenvaihduntaa vilkastuttavista iskuista ja kamppailulajeille tyypillisistä liikkeistä sekä rauhallisista kehonhallintaharjoituksista. Tunnilla on suositeltavaa treenata avojaloin.

JWTeho

JWTeho-tunnilla kehität niin kestävyyttäsi, voimatasojasi kuin liikkuvuuttasi. Tunti koostuu lämmittelystä, kiertotreenistä/liikepatteristoista ja loppujäähdyttelystä. Tunnilla hyödynnetään levytankoja, vapaita painoja, kahvakuulia sekä kehonpainoliikkeitä. Tunti sopii niin miehille kuin naisille kuntotasosta riippumatta, jokainen liikkuu oman kehonsa mukaan.

RVP

RVP-tunnilla haastamme reisiä, vatsaa ja pakaroita.
Tunnin rakenne koostuu intervallipatteristoista, joissa helpoilla askelluksilla nostatellaan syke ylös, lihaskunto-osuuksissa sykkeet lasketellaan alas ja keskitymme haastamaan isoja lihasryhmiä hyvällä tekniikalla.
Treeni tehdään hyvän musiikin siivittämänä .
Tunnin lopussa pidemmät , rauhalliset venyt, joiden jälkeen kotimatka kulkee kevyesti.

Party On

Party On -tunti on peruskuntoa tehokkaasti kehittävä energinen tanssin ja musiikin iloittelu – täydellinen tapa siis irtautua hetkeksi arjen pyörityksestä rytmien vietäväksi. Helpot liikkeet ja askelkuviot yhdistettynä radiopoppiin ja lattaribiitteihin nostattavat hien, hyvän mielen ja sisäisen tanssistarasi pintaan. Tunnilla yhdistellään rennolla otteella eri tanssityylejä katutansseista reggaetoniin, salsaan, cumbiaan, discoon ym. Tunti soveltuu kaikille. ”

Ohjaajat

Jonna Westerberg

Jonna Westerberg

Personal Trainer, Fysiikkavalmentaja

Jonna on valmentaja ja ohjaaja, joka ohjaa tarkalla silmällä valmennettaviaan. Harjoittelu tehdään kehon toimintakyky edellä, jonka jälkeen lähdetään vasta suorituskyvyn kehittämiseen. Tukilihaksisto ja funkitionaalinen liikkuvuus ovat kaiken pohja. Vaikka harjoittelemme tosissamme niin emme koskaan vakavasti. Hauskaa pidetään vaikka laadusta ei tingitä.

Elina Ahokas

Elina Ahokas

Kouluttaja, koreografi, tanssija

Jutta Nyholm

Jutta Nyholm

LitM

Jutta on toiminut liikunnan ja hyvinvoinnin saralla 25 vuoden ajan ohjaajana, valmentajana kouluttajana ja opettajana.

Jutan oma urheilu- ja liikuntatausta koostuu useasta eri lajista.

Ohjaajana Jutta  näkee ihmisen ja hyvinvoinnin kokonaisuutena. Hän näkee kestävän hyvinvoinnin jujun itävän sisäisessä motivaatiossa. Liikunnan ja omien valintojen tuottama ilo ja riemu nousevat siis erityiseen arvoon. Jutan tunneilla vallitsee leppoisa tunnelma –  tehokkuudesta ja  suoritustekniikoiden laadusta tinkimättä.

Malena Holmström

Malena Holmström

Toiminnallisen harjoittelun ohjaaja, Crossfit-kilpailija

Annette Collin

Annette Collin

Fysioterapeutti, ryhmäliikunnanohjaaja

Annette Collin, tuttavallisemmin Nette, on fysioterapeutti ja ryhmäliikunnan ohjaaja.


Annetella on vahva tieto -taito kehonliikkeestä ja hän haluaa , että jokainen meistä saisi nauttia oman kehonsa liikkeestä mahdollisimman vapaasti ja kivuttomasti.

Fysioterapiapalveluissa Neten painopiste on ollut lasten ja nuorten parissa sekä kiputilojen hoidossa.

Fysioterapian ohessa hän on työskennellyt ryhmäliikunnan ohjaajana 14 vuoden ajan ohjaamalla erilaisia tanssillisia – että voimatunteja.

Ryhmäliikunnan kautta hän haluaa jakaa iloa liikunnasta ja tietoa kehomme liikkeestä , jotta meistä jokainen voisi voida hyvin.

”Ohjaajana koen tärkeimpänä asiana saada asiakkat nauttimaan liikunnasta ja omasta kehostaan, ylittämään omat rajansa ja päästämään irti arjesta hetkeksi.
Tuen ja autan tekniikoissa voimallisilla tunneilla.
Tanssitunneilla vien meistä jokaisen musiikin iloiseen maailmaan, jossa musiikki kuljettaa meitä omaan kehoomme.

My Body – tunnilla lähdemme matkalle, jossa tutustumme omaan kehomme ja sen välittämiin viesteihin sekä opettelemme pysähtymään ja rentoutumaan.

Toivottavasti näemme tunneilla. ”

 

Lasten liikunta

Vihdoin Veikkolassa

Street- ja showtanssin opetusta lapsille!

ELOKUUSSA jatkamme maanantai-illoissa:
klo 18.15-19.00 5–7-vuotiaiden ryhmän ja
klo 19.00-19.45 8–10-vuotiaiden ryhmän

Street- ja showtanssiopetuksen alan ammattilaisen ohjaamana

Opettajana toimii Elina Ahokas
Elina on kouluttaja, koreografi, ryhmäliikunnanohjaaja ja tanssija 20 vuoden kokemuksella. Elinan tunnit ovat täynnä energiaa ja iloa, huumoria unohtamatta. Voimistelijatausta ja työ sirkuskoulun opettajana tuovat veikeän mausteen Elinan tunneille. Elina on energiapakkaus, jonka tunnit on koettava itse.

JW Training haluaa olla mukana kehittämässä kylän palveluja ja luomassa laadukkaita liikunta-alan palveluja meille kyläläisille. Olemme kuulleet kutsun ja kivi on nyt laitettu pyörimään.

Ryhmäkoot tulevat olemaan pieniä, jolla takaamme laatua. Maksimi koko on 13 lasta/ryhmä , minimi on 10 lasta/ryhmä, jotta kurssit toteutuvat.

Nyt sinulla on mahdollisuus ilmoittaa lapsesi laadukkaaseen opetukseen kotikylällä. Annetaan kiven pyöriä ja lasten nauttia!

HInta 61 € / kk

koko kauden hinta  3 x 61 € on yhteensä 183 €.

Laskutuksen eräpäivät ovat 13.8, 10.9 ja 8.10,

mikäli päätät maksaa koko kauden korttimaksulla kauden alkaessa saat 10 % alennuksen koko kurssin hinnasta!

Kausi alkaa 13.8 ja päättyy 5.11
Syyslomaviikolla  tunteja ei pidetä ja tämä  huomioimaan laskutuksessa.

 

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla osoitteeseen: jonna@jwtraining.fi

Kerrothan ilmoittautuessa seuraavat tiedot:

  • lapsen nimi
  • ikä
  • huoltajan yhteystiedot (osoite, puhelinnumero)

Liikunnallisin terveisin,
Jonna / p. 044 3044312

Opettaja

Elina Ahokas

Elina Ahokas

Kouluttaja, koreografi, tanssija

Elinan tunnit ovat täynnä energiaa, iloa ja huumoria. Voimistelijatausta ja työ sirkuskoulun opettajana tuovat veikeän mausteen tunneille. Elina on energiapakkaus, jonka tunnit on koettava itse.

Tilaa ilmainen JW Training -reseptivihkonen!

You have Successfully Subscribed!