Valmennukset

   Teho 1,0 ja 2,0

Tehovalmennus on juuri sinulle, joka olet valmis viemään treenisi seuraavalle tasolle. Olet valmis sitoutumaan treenaamaan yksi tai kaksi kertaa viikossa loistavan porukan tsemppaamana ja tiukan valmentajan silmän alla.

Tämä valmennus etenee alkutestien kautta kohti kestävämpää, vahvempaa ja liikkuvampaa kehoa. Treenit jaksotetaan niin, että liikkuvuus, hapenottokyky ja voima kehittyvät omissa jaksoissaan kauniisti eteenpäin. Harjoittelu on hyvin monipuolista; huomioimme tukilihaksiston ja henkilökohtaiset liikkuvuudet ja nämä kulkevat harjoittelussa mukana niin tuntien alussa kuin lopussa. Voimasi ja kehonhallintasi ovat jo kuitenkin sillä tasolla, että vaativatkin kehonpainoharjoitteet sekä voimannoston ja painonnoston tekniikat eivät sinua hämmennä vaan nautit näiden tekemisestä.

Yhteistreeneissä harjoitukset koostuvat:

  • lämmittelystä, jossa kehoa avataan dynaamisella liikkeellä ja aktivoidaan tukilahaksisto hereille kehonpainoharjoitteilla.
  • työosuudesta, jossa haastetaan hapenottoa/voimaa/lihaskestävyyttä/taitoa teemasta riippuen. Harjoituksen rakenne saattaa olla kiertoharjoittelu, patteriharjoitus tai voimatreeni tavoitteesta riippuen.
  • tekniikoista, joissa hyödynnämme niin painonnoston tekniikoita, voimannostoa, kahvakuulaharjoitteita, kehonpainoharjoittelua kuin perus kuntosaliharjoittelua (mm. apuliikkeet).
  • jäähdyttelystä – tunti päättyy aina jäähdyttelyyn, jossa hyödynnetään niin foamrollereita kuin kehon omaa liikettä.

Näiden yhteistreenien lisäksi saat ohjeet omaan itsenäiseen harjoitteluun.

Harjoitteluasi tukemassa ovat ohjeet itsenäiseen harjoitteluun, jolla huollat kehoasi, teet itsenäiset lihaskuntoharjoitukset (voima ja apuliikkeet) ja motivoit itsesi cardio-harjoituksiin, jotka parantavat niin sydänterveyttä kuin laittavat kehon rasvavarastot liikkeelle.

Hyppää siis mukaan valmennukseen!

Ohjaaja:

Jonna Westerberg, Personal Trainer

Harjoitukset:

Teho 1,0:

1. ryhmä  maanantaisin klo 16.30 – 17.30 kauklahti  / Jonna

2. ryhmä  torstaisin klo 16.30 – 17.30 kauklahti  / Jonna

Hinta:

Teho 1,0: 89 €/kk
Teho 2,0: 125 €/kk

Ilmoittautuminen:

Sähköpostitse info.jwtraining@gmail.com  tai soita Jonna, puh. 044 3044312

Ohjaaja

Jonna Westerberg

Jonna Westerberg

Personal Trainer, Fysiikkavalmentaja

Jonna on valmentaja ja ohjaaja, joka ohjaa tarkalla silmällä valmennettaviaan. Harjoittelu tehdään kehon toimintakyky edellä, jonka jälkeen lähdetään vasta suorituskyvyn kehittämiseen. Tukilihaksisto ja funkitionaalinen liikkuvuus ovat kaiken pohja. Vaikka harjoittelemme tosissamme niin emme koskaan vakavasti. Hauskaa pidetään vaikka laadusta ei tingitä.

Tilaa ilmainen JW Training -reseptivihkonen!

You have Successfully Subscribed!