Kurssit

Pilates-kurssi

Pilates-kurssimme on sinulle,

– joka kaipaat kehollesi liikkuvuutta keveällä kehon liikkeellä, kehon toimintalinjoja kunnioittaen.
– joka tarvitset vahvuutta keskivartalon tukeesi ja olet valmis pohtimaan, kuinka pääset harjaannuttamaan kehosi tasapuolisen vahvaksi.

Mikäli tunnistit äskeisistä itsesi, on pilates harjoittelu todennäköisest sinun juttusi.

Jonnan Pilates-tunnilla kehitämme liikkuvuuttasi dynaamisella liikkeellä, vahvistamme keskivartalon lihaksistoa pilateksesta tutuilla liikkeillä ja pohdimme kuinka tuki pysyisi mukana kaikissa kehon liikesuunnissa sekä raajojen liikkeen tukena.

Tunneillamme hyödynnämme ajattelua kehon toimintalinjoista ja fascia-linjoista. Hyödynnämme työvälineinämme pilateksen tuttuja sahoja ja satasia. Nämä tutut liikkeet saavat aivan uuden ulottuvuuden, kun teet liikkeet ajatuksella ja saat tehtyä liikkeet teknisesti oikein ohjaajan avustuksella. Eli tällä tunnilla tullaan iholle ja liiketekniikat korjataan.

Mikäli et pidä palautteista ja liikeratojen korjaamisesta, hyppää nämä tunnit yli.

Mikäli taas kaipaat rentouden tunteen lonkkien alueelle, olet kyllästynyt kireisiin takareisiin ja seuraavana kesänä olisi mukava kävellä hyvällä ryhdillä kohti uimarantaa, niin toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan tunneilleni.

Ohjaaja:

Jonna Westerberg, fysiikkavalmentaja

Harjoitukset:

Maanantaisin klo 20.00 – 21.00

Osoite:

Teollisuustie 7, halli 1
02880 Veikkola

Hinta:

65 €/kk (kurssin kesto 16 h, yht. 260 €, kurssi maksetaan kokonaisuutena kurssin alussa)

Ohjaaja

Jonna Westerberg

Jonna Westerberg

Personal Trainer, Fysiikkavalmentaja

Jonna on valmentaja ja ohjaaja, joka ohjaa tarkalla silmällä valmennettaviaan. Harjoittelu tehdään kehon toimintakyky edellä, jonka jälkeen lähdetään vasta suorituskyvyn kehittämiseen. Tukilihaksisto ja funkitionaalinen liikkuvuus ovat kaiken pohja. Vaikka harjoittelemme tosissamme niin emme koskaan vakavasti. Hauskaa pidetään vaikka laadusta ei tingitä.

Tilaa ilmainen JW Training -reseptivihkonen!

You have Successfully Subscribed!