Pienryhmävalmennus

Yhdessä treenaamisessa on voimaa!

Kenelle pienryhmävalmennus on suunnattu?

Mikäli kaipaat harjoitteluusi systemaattisuutta ja struktuuria on valmennusryhmä juuri sinua varten. Olet valmis sitoutumaan treeneihin ja nautit tekemisestä, jossa ajatus on mukana. Treenaamme kehoa kuunnellen sekä sitä sopivasti haastaen. Löydät omia vahvuuksiasi, mutta myös heikkouksiasi. Nämä eivät ole meille esteitä, ainoastaan haasteita, jotka tullaan ylittämään.

Pienryhmissä  treenataan yhdessä, mutta yksilöt huomioiden. Harjoitukset etenevät systemaattisesti niin kehon toimivuutta kuin suorituskykyä kehittäen. Treeniryhmien tavoitteet ovat erilaisia ryhmästä riippuen. Mikäli siis tykkäät treenata säännöllisesti, tutustua upeisiin tyyppeihin, pidät koutsista, joka ohjaa ja kertoo asiat suoraan. Jos haluat viedä kehoasi eteenpäin kokonaisuutena niin jatka lukemista ja löydä itsellesi sopiva treeniryhmä.

Mikä ryhmä olisi juuri sinulle sopiva?

Teho 1.0:

 • Treenit ryhmässä 1 x viikossa (8 hengen ryhmä)
 • Kts. aikataulusta avoimet paikat

Tässä porukassa tsemppataan toinen toisensa entistä parempiin suorituksiin. Kehitämme lihaskuntoa, liikkuvuutta ja tukilihaksistoa systemaattisesti eteenpäin. Tunti aloitetaan dynaamisilla avauksilla ja tukilihaksiston herätyksillä. Hiki nostetaan otsalle kiertoharjoittelutreenissä, jossa niin hapenottokyky kuin lihaskunto saavat haastetta. Tunti päätetään rauhallisiin venyttelyihin ja rullauksiin foamrollerilla.

Tule löytämään omat vahvuutesi ja selätä heikkoutesi hyvässä fiiliksessä.

Ilmoittaudu mukaan!

Hinta: 79 €/kk

Teho 2.0:

 • Treenit ryhmässä 2 x viikossa (6 hengen ryhmä)
  • Maanantaisin klo 20-21
  • Torstaisin klo 18.30-19.30

Tehovalmennus on juuri sinulle, joka olet valmis viemään treenisi seuraavalle tasolle. Olet valmis sitoutumaan treenaamaan kaksi kertaa viikossa loistavan porukan tsemppaamana ja tiukan valmentajan silmän alla. Tämä valmennus etenee alkutestien kautta kohti kestävämpää, vahvempaa ja liikkuvampaa kehoa. Treenit jaksotetaan niin, että liikkuvuus, hapenottokyky ja voima kehittyvät omissa jaksoissaan kauniisti eteenpäin. Harjoittelu on hyvin monipuolista; huomioimme tukilihaksiston ja henkilökohtaiset liikkuvuudet ja nämä kulkevat harjoittelussa mukana niin tuntien alussa kuin lopussa. Voimasi ja kehonhallintasi ovat jo kuitenkin sillä tasolla, että käsilläseisonta ja voimannoston ja painonnoston tekniikat eivät sinua hämmennä vaan nautit näiden tekemisestä.

Ryhmän mukana harjoittelua tukee oma keskustelufoorumi, josta saat vertaisryhmän tuen sekä valmentajan neuvot. Kiinnitämme huomiota kehoon kokonaisuutena, ja pohdimme levon ja ravinnon merkitystä viedessämme kehoamme kokonaisvaltaisesti eteenpäin.

Oletko valmis astumaan harjoittelusi kanssa seuraavalle tasolle?

Ilmoittaudu mukaan, sillä ryhmään mahtuu ainoastaan kuusi!

Hinta: 125 €/kk

 

Crosstraining – Ryhmä

 • 8 treenaajan ryhmä
 • treenit sunnuntaisin klo. 16.45-18.00
 • hinta: 79 €/ kk

Oletko kiinnostunut toiminnallisesta harjoittelusta, jossa inspiraation lähteenä toimii Crossfit?

Onko tavoitteesi kehittää kehoasi ja itseäsi mahdollisimman monipuolisesti? Sinua kutkuttaa tietää mihin kroppasi ja mielesi pystyy ja on kykenevä. Olet valmis tekemään töitä kehittymisen eteen ja jättämään egosi kotiin, jotta harjoittelu pysyy turvallisena ja kehitystä tukevana. Rakastat liikkua hyvän porukan ympäröimänä?

Toiminnallinen treeni sopii kaikille! Riippumatta aikaisemmasta urheilutaustasta tai iästä. Hyvän fiiliksen kautta kehitämme yhdessä voimaa, räjähtävyyttä, liikkuvuutta, nopeutta, tasapainoa, lihaskestävyyttä ja hapenottokykyä. Aina tarkkaan ohjattuna, kroppaa kuunnellen, tekniikkaa kunnioittaen.

Saat tutustua painonnostoon, voimaharjoitteluun ja kahvakuulaharjoitteluun joilla kehitämme niin voimaa kun tukilihaksistoa. Liikkuvuus ja voimistelu lisää kehonhallintaa. Opit myös kuinka hyödyntää samoja liikkeitä, eri liikekombinaatioina kehittääksesi hapenottokykyä sekä lihaskestävyyttä.

Samalla liikunnan pitää olla hauskaa. Tunnilla ryhmähenki on vahvasti pääroolissa. Sitä kehitämme yhteisillä harjoituksilla tai leikeillä. Tsempataan toinen toisiamme iloitaan sekä omista että toisten onnistumisista.

Kun ilmoittaudut ryhmään sitoudut samalla olemaan paikalla VIIMEISTÄÄN varttia ennen tunnin alkua. Tämä vartti on pyhitetty omatoimiselle alkulämmittelylle. Ohjaaja antaa tähän jokaiselle parhaat vinkit. Hyvä lämmittely takaa onnistuneen treenin.

Ohjaajana Malena Holmström
toiminnallisenharjoittelun ohjaaja, Crossfitt kilpailija

Kurssin kesto 13.5.2017 asti

Harjoitukset sunnuntaisin klo.16.45-18.00

Hinta 79 € / kk

ilmoittautuminen jonna@jwtraining.fi
tai soita 044 3044312 / Jonna

 

 

Juoksukoulu

 • 14 hengen ryhmä
 • 2 valmentajaa
 • 2 osa-aluetta; juoksu  ja keskivartalon tuki ja kehonhaliinta
 • tapaamiset tiistaisin klo. 18.00- 19.30
 • 6 tapaamista
 • kotiharjoitukset videotallenteina tai audiotallenteina
 • hinta 135 € 6.4 mennessä, norm. 148 €

Tämä on juoksukoulu, jossa tavoitteenasi ei ole matka ja aika vaan kivuton juoksu.
Kun haluat juoksun osaksi arkeasi ja harjoitteluasi, mutta aiemmat juoksulenkkisi ovat aina aiheuttaneet kehoosi probleeman jos toisenkin, tällöin tämä juoksukoulu on sinulle.

 

KENELLE TÄMÄ JUOKSUKOULU ON

Tämä juoksukoulu ei ole maratoonareille vaan nimenomaan sinulle, joka haluat lenkkeillä kauniissa maisemissa ja nauttia kehosi liikkeestä, ilman että nilkat, polvet ja selkä kipeytyvät.
Mukaasi et tarvitse sykemittaria ja gps vaan mielen , joka johdattaa sinut rennoilla jaloilla ja vahvalla keskivartalolla liikkeelle luontoon. Samalla kehität hapenottokykyäsi ja kasvatat peruskunto aluettasi, tästä kiittää niin sydämesi, verenkiertosi kuin aineenvaihduntasi.

Juoksukoulun osallistujamäärä on rajattu 14 osallistujaan. Tällä takaamme sen, että voimme antaa jokaiselle henkilökohtaista palautetta kehonsa liikkeestä. Jokainen osallistuja tekee ennakkotehtävän, jossa analysoidaan tämän hetkinen tilanne.

Ensimmäisellä kehonhallintaosuudella teemme testejä, joiden perusteella rakennamme videoklipit kotiharjoituksia varten . Kotiharjoitusten avulla tasapainotat kehoasi ja avaat kireyksiä, jotka ovat esteenä juoksusi rullaavuudelle . Kartoitamme syvienlihasten toimintaasi ja saat itsellesi videotallenteet, joiden avulla vahvistat keskivartalosi syviä lihaksia ja integroit lihasten käytön pysymään mukana myös juoksussasi.

Nämä harjoitukset jäävät sinulle käyttöön videotallenteiden muodossa.

Tässä juoksukoulussa halutaan opettaa ja laajentaa käsitystä omasta kehon liikkeestä. Kivut syntyvät usein virheellisistä liikeradoista, joihin kehomme on tottunut ja näitä ns. vääriä liikemalleja on usein haastava itse havaita.

Nyt siis lähdemme tutkimusretkelle oman kehon biomekaniikkaan juoksun näkökulmasta. Tekniikkoina hyödynnämme screening-testejä, fasioiden liikemalleja, Alexander-tekniikka .
Me ammattilaisina skannaamme kehosi ja haluamme antaa käytännön vinkit, kuinka voit parantaa oman kehosi liikettä niin, että oman kehosi liike olisi kivutonta ja taloudellista. Nämä asiat siirretään arkeen helppojen aktivointi -ja lihaskuntoharjoitusten avulla, sekä audioharjoituksilla, jotka muistuttavat sinua oman juoksulenkkisi aikana kuinka saavutat rennon juosuaskeleesi.

Tule mukaan juoksukouluun, jossa liikutetaan kehoa ja mieltä kohti terveempää ja hyvinvoivaa kokonaisuutta.

Tavoittenamme on, että tämän juoksukoulun jälkeen nautit juoksulenkeistäsi rennoilla jaloilla, vahvalla keskivartalolla ja kevyellä mielellä.

KURSSIN SISÄLTÖ:

– 6 tapaamista, joiden kesto 1h- 1 h 30 min.
– Tapaamisilla juoksuosuus, jossa kehitetään harjoitusten avulla juoksusta rentoa ja rullaavaa sinun kehoasi kunnioittaen.
– Kehonhallinnallinen osuus, jossa vahvistamme keskivartalon voimaa, tasapuolistamme keskivartalon aktivointia ja integroimme keskivartalon tuen käsien ja jalkojen liikkeeseen.
– 3 lyhyttä videoklippiä , jossa ohjeet keskivartalon vahvistukseen, kehon lämmittelyyn juoksua varten sekä jäähdyttelyohjeet juoksijoille.
– 3 audio-harjoitusta, jotka ohjaavat sinua omilla juoksulenkeilläsi kohti rentoa juoksua.
– whatsapp-ryhmä kurssilaisten kesken, jossa pääset sopimaan helposti yhteisiä juoksulenkkejä.

VALMENTAJAT:

Juoksu: Kristian Salikoski, joka on keskittänyt valmennuksensa juoksijoille, uimareille, pyöräiljöille ja tanssijoille. Kristianin tavoitteena on kasvattaa oppilaan ymmärrystä juoksun mekaniikasta ja lisätä juoksijan tietämystä siitä miten tämä käyttää kehoaan. Työskentely tavoittelee sitä että se mitä todellisuudessa tapahtuu vastaa paremmin sitä mitä kuvitellaan tapahtuvan.

Fysiikkavalmennus: Jonna Westerberg. Jonnan valmennusideologia pohjautuu kehon fascialinjojen vaikutukseen kehon toimintalinjoissa, jossa voimantuotto perustuu elastiseen ja tasapuolisesti toimivaan kehoon. Juoksukoulussa Jonna opettaa ja ohjaa vahvistamaan kehon syviälihaksia, joiden avulla juoksijan juoksuasento pysyy samanaikaisesti rentona, mutta vahvana. Samalla kartoitetaan ylikuormittuvia lihasketjuja ja etsitään niille tapoja rentoutua ja löytää elastisuutensa.

HINTA: TARJOUSHINTA 135 € 6.4 MENNESSÄ
148 € (NORM.)

ILMOITTAUTUMINEN:
s.postiin: info@jwtraining.fi
p. 044 3044312
tai viestillä facebookin kautta

lisätietoja kurssista saat laittamalla viestiä osoitteeseen
jonna.westerberg@hotmail.com

ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita
nimesi
puhelinnumerosi
osoitteesi

Mondays Start

 • 13 hengen ryhmä
 • maanantai- illoissa klo. 18.00 ja klo. 19.00
 • yhteensä 8 kertaa
 • Ohjaajana Elina Ahokas
 • Hinta:  1 h 69 (norm. 79) 2 h 118 € (128 €)

Oletko valmiina aloittamaan keväiset viikkosi astumalla mukaan matkalle, jossa sinä matkustat ensimmäisessä luokassa? Tämän matkan jälkeen olosi on itsevarma ja tuleva viikko saa tuoda tullessaan mitä vaan, sinä kuljet läpi voittajana.

Maanantai -illoissa pääset liikkumaan hyvän musiikin, iloisen ohjauksen ja tehokkaiden liikkeiden avulla kohti kepeämpää kesää.

Tätä tulee tarjoilemaan kevään maanantai-illan Elinan tunnit:
Pääsemme nimittäin nauttimaan aivan uudesta pilottitunnista, joka on tulossa vasta ensi syksynä isoihin ketjuihin.
Me , täällä Veikkolassa saadaan nauttia siitä ihan ensin!!

Tunnit tulee ohjaamaan ihana, räväkkä Elina Ahokas ,
viikoilla 20-25 luvassa:

🔸klo. 18.00 First Class – tunti, 
jossa juuri SINÄ pääset nauttimaan ensimmäisen luokan palvelusta. Luvassa on hikistä menoa ala’ Elina .
Tunti koostuu kolmesta eri osasta;
Lämmittely ja aerobinen osuus valmistaa sinut voimaosuuteen, jossa haastat kehosi voimatasot seuraavalle levelille, kolmannessa osuudessa painopiste on kehosi liikkuvuuden kehittämisessä . Koko tuntia siiviittää eteenpäin mukaansatempaava musiikki ja sinua tsemppaava ohjaava.
Tämä tunti lanseerataan vasta tulevana syksynä isoissa keskuksissa, joten Nyt sinullaon ainutlaatuinen mahdollisuus päästä nauttimaan ensimmäisen luokan matkasta jo NYT!

🔸klo. 19.00 Feel the Balance -tunti,
jossa avaat ja rentoutat niin kehosi kuin mielesi liikkeen kautta.
Tunnilla lähdetään liikkeelle dynaamisilla koko kehoa avaavilla liikkeilllä. Tunti kuljettaa sinut läpi koko kehosi avaten ja rentouttaen. Lopussa rauhallinen loppurentoutus, jonka avulla pääset aloittamaan viikkosi kevein mielin.

Tunnit järjestetään kurssimuotoisena ja kurssille tulee mahtumaan vain 13 henkilöä!! Iso osa paikoista on jo varattu , joten jos mielit mukaan näille rempseillä ja iloa tihkuville tunneille suosittelen olemaan nopea!

🔸Hinnat:

1h = 6 vko = NYT 69 € 6.4 asti (norm. 79)
2h = 6 vko = NYT 118 € 6.4 asti (norm. 128 €)

ILMOITTAUTUMINEN

info@jwtraining.fi
p. 044 3044312/jonna
tai viestillä facebookin kautta

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitathan:
– nimesi
– puhelinnumerosi
– osoitteesi

 

Tilaa ilmainen JW Training -reseptivihkonen!

You have Successfully Subscribed!