Ravintoluento 12.1.2018

Avaimet terveelliseen ruokavalioon

Tietoa, jolla parannat hyvinvointiasi

Ravintoluento antaa avaimet terveellisen ruokavalion rakentamiseen. Luennolla kerrotaan liikunnan vaikutuksista kehoon ja ruokavalioon.  Lisäksi luento antaa apua vatsavaivoista kärsiville, väsymykseen ja painonhallintaan.

Luento on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ruokavalion vaikutuksista kehon toimintaan ja kaikille, jotka haluavat panostaa omaan hyvinvointiin ja terveyteen.

Ei pikakikkoja

Luennolla ei tarjota kikka kolmosia ja superdieettiä, vaan faktatietoa, jota jokainen pystyy soveltamaan omassa ravinnossaan. Tämä luento ei ole suunnattu henkilöille, jotka eivät ole kiinnostuneita ruokavalion vaikutuksista hyvinvointiin ja kehon toimintaan, vaan haluavat valmiin ruokavalion paperilla eteen, sillä sitä tämä luento ei tule tarjoamaan.

Sisältö

Ravintoluennolla käydään perusteellisesti läpi neljä laajaa pääaihetta, jotka ovat:

  1. Liikunnan, fysiologisten tekijöiden ja muiden tekijöiden vaikutus energia-aineenvaihduntaan
  2. Energiaravintoaineiden tehtävät elimistössä, liikunnan vaikutus energiaravintoaineiden tarpeeseen
  3. Vitamiinien ja kivennäisaineiden tehtävät elimistössä ja niiden lähteet, sekä ravintosuositukset
  4. Ruoansulatuselimistön toiminta, tähän liittyen vatsavaivojen syitä ja ehkäisykeinoja

Luento tarjoaa apua terveellisen ruokavalion rakentamiseen, auttaa hahmottamaan omaa kulutusta, nälän tunnetta ja kylläisyyttä.

Luento tarjoaa laajan tietopaketin, josta saa käytäntöön sovellettavaa tietoa ruoan sisällön valikoimiseen, annoskokoihin, ateriarytmiin, liikunnassa kehittymistä tukevan ruokavalion rakentamiseen ja vatsavaivojen selättämiseen.

Energiaa, hyvinvointia ja kehitystä

Ravinto on yksi suurimmista vaikuttajista ihmisten hyvinvointiin. Sillä on todella iso merkitys, mitä laittaa suuhunsa. Energiatasapaino on tärkeä asia, joka tulee ottaa huomioon, samoin kuin kaikkien energiaravintoaineiden saanti, sekä välttämättömien ravintoaineiden saanti. Nämä kaikki asiat linkittyvät toisiinsa, kehossa tapahtuvien reaktioiden seurauksena. Kehon optimaalisen toiminnan ja hyvinvoinnin kannalta on erittäin tärkeää ottaa huomioon kaikki nämä asiat, kun miettii omaa ruokavaliota.

Luennolla käydään näitä asioita läpi. Ne auttavat rakentamaan ruokavalion, joka vie treenaamisen uudelle tasolle, auttaa painonhallinnassa ja painonpudotuksessa, tuo lisää energiaa ja aktiivisuutta elämään, sekä vähentää jatkuvaa sairastelua.

Hyvinvointia ruokavalion kautta

Ravintoluento käsittelee energia-aineenvaihduntaa, ravintoaineiden vaikutusta kehoon ja sitä kautta järkevän ruokavalion rakentamista sekä ruoansulatuselimistön toimintaa. Luento antaa avaimet järkevän ruokavalion rakentamiseen ja auttaa ymmärtämään eri tilanteiden mm. liikunnan vaikutuksia kehoon ja sitä kautta ruokavalioon. Luennosta saa apua myös väsymykseen, painonhallintaan, treenituloksiin ja immuunipuolustukseen.

Paikka: JW Trainingin toiminnallinen sali, Teollisuustie 15, Veikkola

Aika: Pe 12.01.2018 klo 18-20

Hinta: 19,90€

Vetäjä: personal trainer Kata Pulkka

Paikkoja on ainoastaan 12, joten varaa omasi varauskalenterista mahdollisimman pian.

Ilmoittaudu mukaan

Tilaa ilmainen JW Training -reseptivihkonen!

You have Successfully Subscribed!