Juoksukoulu

JUOKSUKOULU

Tämä on juoksukoulu, jossa tavoitteenasi ei ole matka ja aika vaan kivuton juoksu.
Kun haluat juoksun osaksi arkeasi ja harjoitteluasi, mutta aiemmat juoksulenkkisi ovat aina aiheuttaneet kehoosi probleeman jos toisenkin, tällöin tämä juoksukoulu on sinulle.

KENELLE TÄMÄ JUOKSUKOULU ON

Tämä juoksukoulu ei ole maratoonareille vaan nimenomaan sinulle, joka haluat lenkkeillä kauniissa maisemissa ja nauttia kehosi liikkeestä, ilman että nilkat, polvet ja selkä kipeytyvät.
Mukaasi et tarvitse sykemittaria ja gps vaan mielen , joka johdattaa sinut rennoilla jaloilla ja vahvalla keskivartalolla liikkeelle luontoon. Samalla kehität hapenottokykyäsi ja kasvatat peruskunto aluettasi, tästä kiittää niin sydämesi, verenkiertosi kuin aineenvaihduntasi.

Juoksukoulun osallistujamäärä on rajattu 14 osallistujaan. Tällä takaamme sen, että voimme antaa jokaiselle henkilökohtaista palautetta kehonsa liikkeestä. Jokainen osallistuja tekee ennakkotehtävän, jossa analysoidaan tämän hetkinen tilanne.

Ensimmäisellä kehonhallintaosuudella teemme testejä, joiden perusteella rakennamme videoklipit kotiharjoituksia varten . Kotiharjoitusten avulla tasapainotat kehoasi ja avaat kireyksiä, jotka ovat esteenä juoksusi rullaavuudelle . Kartoitamme syvienlihasten toimintaasi ja saat itsellesi videotallenteet, joiden avulla vahvistat keskivartalosi syviä lihaksia ja integroit lihasten käytön pysymään mukana myös juoksussasi.

Nämä harjoitukset jäävät sinulle käyttöön videotallenteiden muodossa.

Tässä juoksukoulussa halutaan opettaa ja laajentaa käsitystä omasta kehon liikkeestä. Kivut syntyvät usein virheellisistä liikeradoista, joihin kehomme on tottunut ja näitä ns. vääriä liikemalleja on usein haastava itse havaita.

Nyt siis lähdemme tutkimusretkelle oman kehon biomekaniikkaan juoksun näkökulmasta.

Tekniikkoina hyödynnämme screening-testejä, fasioiden liikemalleja, Alexander-tekniikka .
Me ammattilaisina skannaamme kehosi ja haluamme antaa käytännön vinkit, kuinka voit parantaa oman kehosi liikettä niin, että oman kehosi liike olisi kivutonta ja taloudellista. Nämä asiat siirretään arkeen helppojen aktivointi -ja lihaskuntoharjoitusten avulla, sekä audioharjoituksilla, jotka muistuttavat sinua oman juoksulenkkisi aikana kuinka saavutat rennon juosuaskeleesi.

Tule mukaan juoksukouluun, jossa liikutetaan kehoa ja mieltä kohti terveempää ja hyvinvoivaa kokonaisuutta.

Tavoittenamme on, että tämän juoksukoulun jälkeen nautit juoksulenkeistäsi rennoilla jaloilla, vahvalla keskivartalolla ja kevyellä mielellä.

KURSSIN SISÄLTÖ:

– 6 tapaamista, joiden kesto 1h- 1 h 30 min.
– Tapaamisilla juoksuosuus, jossa kehitetään harjoitusten avulla juoksusta rentoa ja rullaavaa sinun kehoasi kunnioittaen.
– Kehonhallinnallinen osuus, jossa vahvistamme keskivartalon voimaa, tasapuolistamme keskivartalon aktivointia ja integroimme keskivartalon tuen käsien ja jalkojen liikkeeseen.
– 3 lyhyttä videoklippiä , jossa ohjeet keskivartalon vahvistukseen, kehon lämmittelyyn juoksua varten sekä jäähdyttelyohjeet juoksijoille.
– 3 audio-harjoitusta, jotka ohjaavat sinua omilla juoksulenkeilläsi kohti rentoa juoksua.
– whatsapp-ryhmä kurssilaisten kesken, jossa pääset sopimaan helposti yhteisiä juoksulenkkejä.

VALMENTAJAT:

Juoksu: Kristian Salikoski, joka on keskittänyt valmennuksensa juoksijoille, uimareille, pyöräiljöille ja tanssijoille. Kristianin tavoitteena on kasvattaa oppilaan ymmärrystä juoksun mekaniikasta ja lisätä juoksijan tietämystä siitä miten tämä käyttää kehoaan. Työskentely tavoittelee sitä että se mitä todellisuudessa tapahtuu vastaa paremmin sitä mitä kuvitellaan tapahtuvan.

Fysiikkavalmennus: Jonna Westerberg. Jonnan valmennusideologia pohjautuu kehon fascialinjojen vaikutukseen kehon toimintalinjoissa, jossa voimantuotto perustuu elastiseen ja tasapuolisesti toimivaan kehoon. Juoksukoulussa Jonna opettaa ja ohjaa vahvistamaan kehon syviälihaksia, joiden avulla juoksijan juoksuasento pysyy samanaikaisesti rentona, mutta vahvana. Samalla kartoitetaan ylikuormittuvia lihasketjuja ja etsitään niille tapoja rentoutua ja löytää elastisuutensa.

HINTA: TARJOUSHINTA 135 € 6.4 MENNESSÄ
148 € (NORM.)

ILMOITTAUTUMINEN:
s.postiin: info@jwtraining.fi
p. 044 3044312
tai viestillä facebookin kautta

lisätietoja kurssista saat laittamalla viestiä osoitteeseen
jonna.westerberg@hotmail.com

ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita
nimesi
puhelinnumerosi
osoitteesi

Tilaa ilmainen JW Training -reseptivihkonen!

You have Successfully Subscribed!