Valmennukset

Syksy 2018

Tehonaiset

Tehonaiset on naisten oma ryhmä. Pääpainopiste on muokkaavassa harjoittelussa. Yhteistreeneissä yhdistämme cardiota ja lihaskuntoharjoittelua vapaillapainoilla. Teemme perusharjoittelua ilman ylimääräisiä kikkailuja. Keskitymme lihastuntumaan, jonka kautta saadaan harjoittelulle mahdollisimman suuri vaste.

Treeniohjelmat niin yhteistreeneissä kuin itsenäisessä harjoittelussa keskittyvät muokkaamaan kehoa sekä parantamaan samalla voimatasojasi.

Tunneilla keskitymme hyvään ja turvalliseen liiketekniikkaan. Mukana on aina cardio-osuus, jonka kautta aktivoidaan kehon rasvanpolttoa liikkeelle ja tunnet todella tehneesi.

Harjoitteluasi tukemassa ovat ohjeet itsenäiseen harjoitteluun, jolla huollat kehoasi, teet itsenäiset lihaskuntoharjoitukset ja motivoit itsesi cardio-harjoituksiin, jotka parantavat niin sydänterveyttä kuin laittavat kehon rasvavarastot liikkeelle.

Ohjaaja:

Jonna Westerberg, Personal Trainer (Tsemppari)

Harjoitukset:

Maanantaisin klo 19.00-19.55

Hinta:

89 €/kk

Ilmoittautuminen:

Sähköpostitse jonna@jwtraining.fi tai soita Jonna, puh. 044 3044312

Ohjaaja

Jonna Westerberg

Jonna Westerberg

Personal Trainer (Tsemppari)

Jonna on valmentaja ja ohjaaja, joka ohjaa tarkalla silmällä valmennettaviaan. Harjoittelu tehdään kehon toimintakyky edellä, jonka jälkeen lähdetään vasta suorituskyvyn kehittämiseen. Tukilihaksisto ja funkitionaalinen liikkuvuus ovat kaiken pohja. Vaikka harjoittelemme tosissamme niin emme koskaan vakavasti. Hauskaa pidetään vaikka laadusta ei tingitä.

Tilaa ilmainen JW Training -reseptivihkonen!

You have Successfully Subscribed!