Valmennukset

Syksy 2019

TehoCardio

TehoCardio ryhmä keskittyy perusharjoitteluun ja hyviin liiketekniikoihin. Keskitymme perus lihaksuntoliikkeisiin vapailla painoilla, tangoilla ja kahvakuulilla, samalla haastat hapenottokykyäsi. Treeniohjelmat niin yhteistreeneissä kuin itsenäisessä harjoittelussa keskittyvät parantamaan lihaskestävyyttäsi että hapenottokykyäsi.  Samalla opit oikeat ja turvalliset  liiketekniikat tukemaan lihaskuntoharjoitteluasi. 

Tämä on valmennus, jonka avulla sinun on helppo aloittaa liikunnallinen syksy.

TehoCardio- valmennuksessa Saat: 

– tsemppaavat yhteistreenit kerran viikossa valvovan valmentajan silmän alla. Opit tunneilla uutta  progressiivisesta harjoittelusta kuin oman kehon liikkeestä. Huomaat kuinka treenit kuljettavat sinua eteenpäin viikko viikolta.

– Kirjalliset ja videoidut ohjeet omaan harjoitteluun . Löydät ohjeet:

cardio-harjoitteluun, kehonhuoltoon kuin lihaskuntopuolelle. 

– Viikoittain s.postia, josta löydät informaatiota että käytännön vinkkejä niin ruokailun, levon kuin liikunnan merkitysksestä hyvinvointiin  kuin  arjessa jaksamiseen. 

 Harjoitteluasi tukemassa ovat kokonaisvaltaiset ohjeet itsenäiseen harjoitteluun, jolla huollat kehoasi, teet itsenäiset lihaskuntoharjoitukset ja motivoit itsesi cardio-harjoituksiin, jotka parantavat niin sydänterveyttä kuin laittavat kehon rasvavarastot liikkeelle.

Ohjaaja:

Aino Ryynänen, Personal Trainer

Harjoitukset:

Keskiviikkoisin klo 19.15-20.15

Hinta:

89 €/kk

Ilmoittautuminen:

Sähköpostitse jonna.westerberg@hotmail.com tai soita Jonna, puh. 044 3044312

-> Ohjaaja

Aino Ryynänen

Aino Ryynänen

Personal Trainer, liikunnanohjaaja

Olen Aino Ryynänen 20-vuotias liikuntaneuvoja Helsingistä (muutin juuri Jyväskylästä.)
Omat urheilulajini ovat tanssi, kuntosali, thaiboxing ja paini.
Olen aloittanut työt liikunnan parissa vakituisena työntekijänä 16-vuotiaana. 14-vuotiaana tein sijaisuuksia ja ohjasin kesäliikuntaleirejä.
Olen aloittanut Personal Trainerin työn 16-vuotiaana opiskelun lomassa.
Ohjaajana olen vastuullinen, energinen, motivoiva ja ammattitaitoinen.
Olen halukas ja innokas oppimaan uutta hyvinvoinnista ja liikunnasta. Viimeisen työvuoteni aikana olen käynyt joka kuukausi pt- ja ryhmäliikunta koulutuksissa. Haluan kehittää itseäni jatkuvasti ja kasvaa paremmaksi ohjaajaksi.

Tilaa ilmainen JW Training -reseptivihkonen!

You have Successfully Subscribed!